Олена Пчілка – зірка українського відродження - (:unkn) unknown (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У каталозі «Олена Пчілка – зірка українського відродження» представлені навчальні та творчо-виконавські роботи студентів кафедри образотворчого мистецтва факультету культури і мистецтв ВНУ імені Лесі Українки. Професор Інна Черкесова організувала навчальний процес таким чином, що студенти другого курсу аналізували форму гіпсової моделі погруддя Олени Пчілки (скульптор Микола Обезюк) засобами академічного рисунку. Отримані компетентності студенти задіяли у створені навчально-творчих робіт – тематичних композицій, що представлені на сторінках каталогу. Здобувачі ступеню магістра самостійно вивчали візуальну і вербальну інформацію про видатну українку і створювали образ Олени Пчілки у творчо-виконавських композиціях.
Навчальні й творчі роботи студентів групи Мист-22 та групи Мист-52 факультету культури і мистецтв
Keywords: 821.161.2:76:37.091.2