Управлінське документознавство - Петрович, Валентина Василівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Розробка містить методичні рекомендації для вивчення здобувачам вищої освіти другого (магістерського) рівня підготовки спеціальності 029 Інформаційна, бібліотечна та архівна справа освітньої програми «Інформаційна, документно-аналітична діяльність» нормативного освітнього компонента «Управлінське документознавство». Увагу акцентовано на практичній складовій курсу ‒ підготовці фахівців, здатних виконувати практичні завдання з керування інформаційними процесами, документними потоками та масивами, створювати та реалізовувати інформаційно-аналітичні продукти та послуги. Рекомендовано здобувачам вищої освіти спеціальності 029 Інформаційна, бібліотечна та архівна справа.
Keywords: управлінське документознавство; управлінський документ; управлінська інформація; управлінське рішення; електронна управлінська документація; державна класифікація управлінської документації; 001.8