Достовірність експертної методики як властивість висновку експерта у кримінальному провадженні - Андрусяк, Ганна Миколаївна (Ін-т держави і права ім. В. М. Корецького НАН України, 2018)
Висвітлюються проблеми оцінки слідчим, прокуратором достовірності експертної методики як властивості висновку експерта у кримінальному провадженні. Розглянуто окремі механізми оцінки такої достовірності, до яких, зокрема, віднесено рецензування висновків експертів. Запропоновано критерії, які доцільно враховувати слідчому, прокурору під час оцінки достовірності експертної методики.
Keywords: експертна методика; методика; висновок експерта; достовірність; оцінка; рецензування; кримінальне провадження; 343.985