Законотворча діяльність уряду Павла Скоропадського в тюремній галузі Української Держави (квітень — грудень 1918 року) - Гламазда, Петро Володимирович; Hlamazda, Petro V. (Хмельницький університет управління та права; Національна академія державного управління при Президентові України; Інститут законодавства Верховної Ради України, 2012)
Досліджується законодавчий процес Української Держави Павла Скоропадського в тюремній галузі (квітень — грудень 1918 року). Проведено аналіз процесу законотворчої роботи та нормативно-правових актів, які були покликані реформувати систему виконання покарань Гетьманату, а також висвітлено особливості застосування пенітенціарного законодавства Російської імперії на території Української Держави. This paper is devoted to the study of the legislative process of the Ukrainian State Pavlo Skoropadsky period in prison branch (April — December 1918). The paper analyzes the process of legislative and regulatory acts that were intended to reform the prison system of Hetman, and studied especially the application penitentiary legislation of the Russian Empire in the Ukrainian State.
Pavlo Skoropadsky Government Legislation in Prison Branch of Ukrainian State (April — December 1918)
Keywords: Українська Держава; П. Скоропадський; законотворча діяльність; законодавство; система виконання покарань; Ukrainian State; P. Skoropadsky; legislation; prison system