«За вольную волю» - Клімук, Алла; Ковальчук, Катерина; Гапанюк, Жанна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Вірш Т.Шевченка, музика Г.Китастого, аранжування М.Сточанської, відеомонтаж - Ж.Гапанюк
Keywords: Тарас Шевченко; Гомоніла Україна; тріо бандуристок; Дивоструни