Матеріали для самостійного вивчення розділу з курсу "Вибрані питання елементарної математики" - Антонюк, Оксана Петрівна; Antoniuk, Oksana P. (My University, 2013)
Навчальний об’єкт з курсу "Вибрані питання елементарної математики" для студентів ІІІ курсу спеціальності "математика". Він містить матеріали для самостійного опрацювання теми "Геометричні перетворення на площині". Розроблений на основі навчального посібника: Боровик В.Н. Геометричні перетворення площини : навч. посіб. для студ. фіз.-мат. ф-тів вищих пед. навч. закл. / В.Н. Боровик [и др.]. – Суми : Університетська книга, 2003. – 503 с. (Укладник Антонюк О.П.) The Learning Object for the course "Selected questions of elementary mathematics" for the third-year students of the specialty "mathematics". It is consistsed with materials for self-study theme "The Geometric transformation of the plane." It is made on the basis of the manual: Боровик В.Н. Геометричні перетворення площини : навч. посіб. для студ. фіз.-мат. ф-тів вищих пед. навч. закл. / В.Н. Боровик [и др.]. – Суми : Університетська книга, 2003. – 503 с. (Укладник Антонюк О.П.).
The materials for self-study of the part of course "Selected questions of elementary mathematics"
Keywords: точка; plane; площина; перетворення; transformation; point; симетрія; symmetry; рівняння; equation