Шляхи покращення фінансового стану підприємства - Богацька, Н. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Досліджено шляхи покращення фінансового стану підприємства
Ways to improve the financial condition of the company
Keywords: фінансова діяльність; фінансова стійкість