Застосування цифрових технологій в музейній справі - Яцечко (Блаженко), Тетяна Володимирівна; Yatsechko (Blazhenko), Tetiana V. (Горловский художественный музей, 2013)
В статті йдеться про нове поняття музей-бренд, яке нещодавно з"явилось в музейній справі України.
Keywords: Музей; музейна справа; технології; музей-бренд