Соціальне партнерство - Колосок, Андрій Мирославович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Навчальний посібник містить теоретичні та практичні основи соціального партнерства, творчі та тестові завдання для самоконтролю, методику оцінки колективного договору, додаткові матеріали. Посібник можна використовувати під час вивчення таких освітніх компонентів, як «Соціальне партнерство», «Соціальний діалог», «Соціально-трудові відносини», «Соціальна відповідальність». Посібник для науково-педагогічних працівників, аспірантів та здобувачів освіти.
Keywords: соціальне партнерство; соціальна відповідальність; соціальний діалог; соціальна звітність; соціально-трудові відносини; соціальні конфлікти; 334.72:005.56(07)