Концептуальні положення фізичного виховання студентської молоді в Україні (90-ті роки ХХ століття – наш час) - Гребік, Олег; Hrebik, Oleh (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2010)
У статті подано результати вивчення державної політики України в галузі фізичного виховання студентської молоді за роки незалежності. Указано, що фізичне виховання у ВНЗ України повинно ґрунтуватися на принципах індивідуального та особистісного підходу, пріоритету оздоровчої спрямованості, широкого використання різноманітних засобів і форм фізичного вдосконалення. The results of the study of Ukrainian state policy in the field of students physical education during the years of independence are presented in the article. It is indicated that in Ukrainian college or university physical education should be based on the principles of individual approach, the priority of health-improving activities and extensive use of various means and forms of physical perfection.
Conceptual Principles of Youth Physical Education in Ukraine (from 90-th of the XX Century Till Modern Time)
Keywords: фізичне виховання; студенти; концептуальні принципи; державна політика; physical education; students; conceptual principles; state policy