Англійська мова : програма нормативної навчальної дисципліни - Мельник, Олена Миколаївна; Melnyk, Olena M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Предметом курсу є усне та письмове мовлення, фонетичні та граматичні особливості сучасної англійської мови, знання яких дає можливість формувати в студентів спеціалізовану комунікативну компетенцію. Метою дисципліни є формування в студентів спеціалізованих англомовних комунікативних компетенцій в галузі читання, говоріння й аудіювання для забезпечення спілкування в професійно-трудовій сфері.
Програма навчальної дисципліни «Англійська мова» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалаврів спеціальності 014 Середня освіта (Українська мова та література), освітньої програми «Українська мова та література. Світова література».
Keywords: особливості сучасної англійської мови; комунікативні компетенції; усне та письмове мовлення