Монтаж та обробка звуку в музичному редакторі AVID Technology Pro Tools 12: методичні рекомендації - Голощук, Олександр Олександрович; Сорока, Роман Олександрович; Шкоба, Василь Андрійович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
В методичних рекомендаціях «Монтаж та обробка звуку в музичному редакторі AVID Technology Pro Tools 12» обґрунтована методика роботи в музичному редакторі, яка спрямована на вдосконалення професійної майстерності здобувачів освіти спеціальності «Музичне мистецтво». Проаналізовано методичну літературу, методи та етапи творчої роботи над музичним твором. Запропоновані поетапні завдання та методи самостійної роботи здобувачів освіти. Представлені етапи самостійної роботи, рекомендації і поради щодо запису та оцифрування вокалу, музичних інструментів, а також конвертації музичного твору в звукову доріжку. Рекомендовано здобувачам освіти та викладачам спеціальності 025 «Музичне мистецтво» мистецьких навчальних закладів.
Keywords: комп’ютерні технології; computer technology; музика; music; музичне мистецтво; musical art; інноваційні технології у музиці; innovative technologies in music; музично-комп’ютерне програмування; music and computer programming; 781.22:005.933(072)