Числові ряди - Федуник-Яремчук, Оксана Володимирівна; Соліч, Катерина Василівна; Падалко, Ніна Йосипівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Методичні вказівки призначені для методичного забезпечення лекційних та практичних занять, а також самостійної роботи здобувачів у рамках курсу ,,Математичний аналіз”. Викладено основні теоретичні положення із розділу математичного аналізу “Числові ряди”; наведено приклади розв’язання типових задач, завдання для самостійної роботи та самоконтролю, а також індивідуальні завдання.
Keywords: числовий ряд; ознаки збіжності числових рядів; знакододатний ряд; знакозмінний ряд; 517.521 (072)