Психологія тілесності - Козак, Галина Анатоліївна; Магдисюк, Людмила Іванівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У методичних рекомендаціях містять основні положення теоретичних засад психології тілесності, що можуть бути широко використані для професійної підготовки майбутніх фахівців психології. У методичних рекомендаціях уміщені загальні вимоги до підготовки студентів із дисципліни, плани лекційних занять що містять структурований теоретичний матеріал, який відображає високий науковий рівень новітньої проблематики та практичну значущість психології тілесності. Методичні вказівки рекомендуються студентам факультету психології спеціальностей «Психологія» та «Практична психологія» кваліфікаційного рівня «Бакалавр» і повністю відповідають навчальній програмі з дисципліни.
Keywords: тілесно-орієнтована психотерапія; танцювальна психотерапія; функціональні підходи в роботі з тілом; 159.97:159.938(072)