Концепції і рецепції - Давидюк, Віктор Феодосійович; Davydiuk, Viktor F. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2007)
Збірник статей включає праці професора Віктора Давидюка з фольклористики, літературознавства, мистецтвознавства, культурології, тононіміки.
Keywords: фольклористика; народна культура; Західне Полісся; волочебна традиція; українська казка; весілля; робітні пісня; топоніміка; Етносоціальний портрет поліщука