Психологічний супровід в кризових ситуаціях та адаптація в особливих умовах - Кордунова, Наталія Олександрівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Видання містить основні теоретичні завдання курсу, словникову роботу, завдання для самостійного опрацювання, тести для самостійної перевірки знань, які потребують поглибленого осмислення та аналізу окреслених проблем. Методичні рекомендації призначені для студентів спеціальності «Психологія» денної і заочної форм навчання; можуть стати у нагоді практичним психологам, соціальним та медичним працівникам, а також усім, кого цікавлять проблеми психологічного супроводу в кризових ситуаціях та адаптації в особливих умовах.
Keywords: психологічний супровід; кризові ситуації; особливі умови; 159.922.63(072)