Навчальна програма з позашкільної освіти дослідницько-експериментального напряму секції “Німецька мова” (1 рік навчання) - Пасик, Людмила Адамівна; Pasyk, L. A. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Програма розроблена на основі робочої навчальної програми для загальноосвітніх навчальних закладів «Німецька мова – 10-11 класів. Профільний рівень» та робочої навчальної програми з дисципліни «Друга іноземна мова (німецька)» для студентів галузі знань 01 Освіта, спеціальності 014 Середня освіта (Англійська мова), освітньої програми Англійська мова з внесеними змінами відповідно до вікових особливостей учнів та створена відповідно до вимог Державного стандарту базової та повної загальної середньої освіти з навчального предмету «Німецька мова». Відмінними ознаками даної навчальної програми є наявність в ній розділу “Науково-дослідницька робота”. Особливий акцент в програмі зроблено на ознайомленні учнів зі специфікою проведення науково-дослідницької діяльності.
Навчальна програма реалізується у секції німецької мови дослідницько-експериментального напряму позашкільної освіти та спрямована на учнів віком від 14 до 17 років.
Keywords: МАН; наукова робота; німецька мова