Особливості організації гастрономічних турів - Патійчук, Віктор Олексійович; Patiichuk, Viktor O. (Луцький інститут розвитку людини Університету «Україна», 2017)
Розглянуто особливості розвитку та організації гастрономічних турів. Розкрито функції гастрономічних турів. Вказано на можливі загрози для відпочивальників у ході реалізації гастротурів. Проаналізовано рівень розвитку гастрономічного туризму в Україні. Досліджено основні центри гастрономічного туризму в країні та світі. Узагальнено головні тенденції та перспективи розвитку гастрономічного туризму в нашій державі.

The features of development and organization of gastronomic tours are considered. The possible threats to tourists during the implementation of gastronomic tours are denoted. The level of gastronomic tourism development in Ukraine is analyzed. The main gastronomic centers of tourism in the country and the world are analyzed. The main trends and perspectives of gastronomic tourism in our country are summarized.
Features of gastronomic tours organization
Keywords: гастрономічний туризм; гастротури; національна кухня; дегустація; традиційна їжа; гастрономічні фестивалі; кулінарні шоу; gastronomic tourism; gastronomic tours; national cuisine; tasting food; gourmet; traditional food; gastronomic festivals; cooking shows