Лексико-граматичні особливості англійського та українського ділового листа: компаративний аспект - Крисанова, Тетяна Анатоліївна; Krysanova T. A. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2009)
У статті висвітлюються лексичні та граматичні особливості англійського та українського ділового листа в порівняльному аспекті. Виділяються спільні та відмінні риси цього типу тексту в обох мовах.The article highlights lexical and grammatical peculiarities of English and Ukrainian business letters in the comparative aspect. Common and specific features of such text type are distinguished.
Lexico-grammatical peculiarities of English and Ukrainian business letters: the comparative aspect.
Keywords: діловий лист; business letter; англійська мова; українська мова; денотативна інформація; лексична одиниця; English language; Ukrainian language; denotative information; lexical unit