Аграрне право України - Дейнека, Людмила Панасівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2017)
У бібліографічному покажчику подано бібліографічну інформацію до навчальної дисципліни «Аграрне право України» для забезпечення підготовки студентів юридичних спеціальностей, в якості базової галузевої юридичної дисципліни (Юридичний факультет СНУ ім. Лесі Українки).
Keywords: бібліографічні видання; 67я1