Економіка промислового підприємства (за видами діяльності): програма нормативної навчальної дисципліни - Полінкевич, Оксана Миколаївна; Polinkevych, Oksana Mykolaivna (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Програма навчальної дисципліни «Економіка промислових підприємств» (за видами діяльності) для студентів напрямів підготовки 6.030508 «Фінанси і кредит», 6.030509 «Облік і аудит».
Keywords: програма; економіка; промислове підприємство; вид економічної діяльності