Нейтральні води - Лажнік, Володимир Йосипович (My University, 2024)
Нейтрáльні вóди — морський простір за зовнішніми межами територіальних вод (моря), на який не поширюється суверенітет будь-якої держави, і де, відповідно до міжнародних договорів, заборонено ведення воєнних дій; цей простір перебуває у вільному й рівному користуванні всіх країн на засадах міжнародного права.
Keywords: вода; нейтральна вода; морський простір; міжнародні води