Метабібліографія бібліотеки Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки (2000-2015 рр.) : ретроспективний покажчик бібліографічних посібників - Дейнека, Людмила Панасівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2017)
«Метабібліографія СНУ ім. Лесі Українки» − довідкове видання універсального типу про бібліографічні ресурси, яке якнайповніше представляє інформацію про посібники, підготовлені бібліотекою протягом 2000-2015 рр. як друковані, так і електронні. Покажчик реєструє бібліографічні посібники різної видової та жанрової палітри з усіх галузей знань (567 позицій). У ньому подано відомості про поточні, науково-допоміжні, рекомендаційні, бібліотечно-каталожні, універсальні та галузеві, систематичні покажчики змісту видань, методико-бібліографічні матеріали, біобібліографічні покажчики та інші, які були укладені працівниками бібліотеки за цей період.
Keywords: метабібліографія; бібліографія; бібліографічні покажчики; бібліотека СНУ ім. Лесі Українки