Частиномовний розподіл омонімів у сучасній німецькій мові - Кійко, С. В.; Kiyko, S. V. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2011)
Статтю присвячено частиномовному аналізу лексичних омонімів у сучасній німецькій мові. У роботі встановлено зв’язок між наявністю граматичного й лексичного значення у словах різних частин мови і їхньою здатністю до омонімізації. The article is devoted to the word classes analysis of homonyms in modern German. The relation between occurrence of grammatical and lexical meaning in the words of different word classes and their homonymic potential is established.
Word Classes Distribution of Homonyms in Modern German
Keywords: омонімія; частини мови; граматичне і лексичне значення; омонімізація; homonymy; word classes; grammatical and lexical meaning; homonymic potential