Теорія і практика підприємництва : програма нормативної навчальної дисципліни (ОКР «бакалавр», напрям «соціологія») - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Предметом вивчення навчальної дисципліни є методологія та організація підприємницької діяльності. Робоча програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: 1. Характеристика підприємницької діяльності. 2. Планування підприємницької діяльності. 3. Взаємодія суб’єктів підприємництва з іншими установами та державою
Програма нормативної навчальної дисципліни «Теорія і практика підприємництва» для студентів напряму підготовки 6.030101 «Соціологія»
Keywords: підприємництво; enterprise