Аналіз впливу основних факторів на формування механізму оподаткування нерухомого майна в Україні - Бобох, Наталія Миколаївна; Bobokh, Nataliia M. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2013)
У статті згруповано та проаналізовано основні фактори, які впливають на оподаткування нерухомого майна, запропоновано заходи щодо повнішого врахування економічних і соціальних факторів при формуванні механізму оподаткування нерухомості.The main factors affecting real estate taxation are grouped and analyzed, measures for comprehensive consideration of economic and social factors in the formation mechanism of real estate taxation are proposed in the article.
Analysis of the influence of the main factors on the formation mechanism of real estate taxation in Ukraine
Keywords: нерухомість; real estate; механізм оподаткування нерухомого майна; mechanism of real estate taxation; фактори впливу; impacts; рівень життя населення; standard of living; ціна нерухомості; price of real estate