Курсова робота з бухгалтерського обліку - Кулинич, Мирослава Богданівна; Сафарова, Анна Таджидінівна; Скорук, Олена Володимирівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
У роботі подано методичні вказівки до написання курсової роботи з бухгалтерського обліку для студентів спеціальності 071 „Облік оподаткування” освітньої програми „Облік і оподаткування”. Вказівки розроблені відповідно до вимог стандартів вищої освіти з підготовки фахівців із метою надання допомоги у виконанні курсової роботи. Рекомендовано для студентів факультету економіки та управління денної форми навчання.
Keywords: Курсова робота з бухгалтерського обліку; 657.1 (072)