La Francophonie : le réel et les perspectives - (:unkn) unknown (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Даний збірник містить тези наукових досліджень студентів факультету іноземної філології Волинського національного університету імені Лесі Українки, які були апробовані на VІІ студентському науковому колоквіумі « La philologie romane : le réel et les perspectives » 28 жовтня 2025 р.
Даний збірник містить 33 наукових студентських тез, в яких окреслено основну проблематику мовознавчого, літературознавчого та перекладознавчого аспектів французької філології.
Keywords: мовознавство; літературознавство; перекладознавство; французька філологія; 811.111.2