Фондова та науково-дослідна робота музеїв - Гаврилюк, Світлана Віталіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Методичні рекомендації містять настанови для вивчення здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня підготовки спеціальності 027 «Музеєзнавство, пам’яткознавство» освітньо-професійної програми «Музейний менеджмент, культурний туризм» нормативного освітнього компонента «Фондова та науково-дослідна робота музеїв». Видання включає силабус, який дасть змогу попередньо ознайомитися із структурою освітнього компонента, темами, які виноситимуться на лекції, практичні (семінарські) заняття; рекомендації, які допоможуть здобувачам освіти на належному рівні засвоїти лекційний матерал і грунтовно підготуватися до семінарів, виконати індивідуальні науково-дослідні завдання. Методичне видання включає тести, вирішення яких дасть змогу здобувачам освіти перевірити засвоєний матеріал, словник основних термінів.
Keywords: фонди музею; вивчення музейних предметів; комплектування фондів музею; облік музейних фондів; 069(072)