Діагностика типологічних координат професійних прогнозів майбутніх фахівців - Шкарлатюк, К. І.; Shkarlatiuk, K .I. (My University, 2012)
В статті представлено результати діагностики типологічних координат професійних прогнозів майбутніх фахівців. Проведено диференціацію студентів-випускників за рівнем чіткості професійних прогнозів, які є центральною ознакою професійної реалізації майбутнього фахівця. The article presents the results of the future specialists professional prognoses typological coordinates diagnostics. Differentiation of graduate students in terms of professional prognoses definition which is a central feature of the future specialist is carried out.
Diagnostics of typological coordinates of the future specialists professional prognoses
Шкарлатюк Катерина Іванівна - к. психол. н., доцент кафедри медичної психології та психодіагностики СНУ ім. Л.Українки
Keywords: професійний прогноз; фахова позиція; мотивація; професійна діяльність; образ майбутнього; professional prognosis; professional attitude; motivation; professional activities; the image of the future