Соціологія покоління - Дейнека, Людмила Панасівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2021)
Бібліографічні матеріали висвітлюють основні категорії соціології поколінь, її теорії та концепції, дають уявлення про методи дослідження поколінь та міжпоколінної взаємодії. Здійснено підбір бібліографічної інформації до нормативної навчальної дисципліни «Соціологія покоління» (Волинський національний університет імені Лесі Українки, Факультет психології та соціології).
Keywords: бібліографічні видання; Соціологічні підходи до дослідження поколінь; Міжпоколінний конфлікт; Народжуваність та репродуктивна поведінка; 316(01)