Інформаційні технології в менеджменті: силабус навчальної дисципліни - Тоцька, Олеся Леонтіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Силабус навчальної дисципліни «Інформаційні технології в менеджменті». Галузь знань: 07«Управління та адміністрування». Спеціальність: 073 «Менеджмент». Освітньо-професійна програма: «Менеджмент». Освітній рівень: бакалавр.
Keywords: інформаційні технології; менеджмент