Провадження слідчих (розшукових) дій в пенітенціарних установах - Батюк, Олег Володимирович (Академія адвокатури України, 2013)
Положення наукової статті розкривають сутність провадження слідчих (розшукових) дій в пенітенціарних установах. Досліджено необхідність виділення першочергових слідчих (розшукових) дій, оскільки це сприятиме ефективному досудовому розслідуванню та в подальшому судовому розгляді кримінальних справ. Запропоновано автором доповнити чинне законодавство України в частині розробити Інструкцію про порядок проведення невідкладних слідчих (розшукових) дій та негласних слідчих (розшукових) дій по злочинах, вчинених в пенітенціарних установах
Keywords: слідчі (розшукові) дії; засуджені; пенітенціарна установа; негласні дії; 343.977