Визначення тіоціанату у фізіологічних рідинах і об’єктах довкілля спектроскопічними методами - Трохименко, Анна; Запорожець, Ольга; Сухан, Василь (СНУ, 2013)
Систематизовано та здійснено критичний огляд наявних аналітичних методик із визначення тіоціанату у фізіологічних рідинах та об’єктах довкілля спектроскопічними методами. Показано, що найпоширенішими методами визначення тіоціанату є спектрофотометричні методи. Обговорюються їх переваги, обмеження та перспективи подальшого розвитку.
Keywords: тіоціонат; фізіологічні рідини; об’єкти довкілля; спектроскопія