Юридичні наслідки зловживання суб’єктивним правом як виду правової поведінки - Юхимюк, Ольга Михайлівна; Yukhymyuk, O. (My University, 2009)
Доречно знайти детальне правове врегулювання як самого поняття „зловживання правом”, його ознак, форм, видів, так і відповідальності за конкретні діяння. Законодавче закріплення поняття та розмежування форм зловживання правом не лише полегшить кваліфікацію поведінки як зловживання, а й зробить справедливою відповідальність за неї.
Keywords: зловживання суб’єктивним правом; правова поведінка