Екзистенція тіла - Пригода, Таміла Миколаївна; Пригода, Тамила Николаевна; Pryhoda, Tamila M. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2010)
Людина і світ як ціле. Екзистенс як єдність різних проявів людської сутності. Реальність як втілення. Тілесне та ідеальне в людському досвіді. Проблема філософської творчості в дискурсі тілесності. Человек и мир как целое. Творчество как экзистенс тела. Телесное и идеальное в человеческом опыте. Man and the world as a whole. Creativity as ekzistens body. Corporeal and the ideal of human experience.
Экзистенция тела
Existence of the Body
Keywords: тіло; тело; body; екзистенс; экзистенс; ekzistens; людина; человек; people; творчість; творчество; art; філософія; философия; philosophy; утілювання; осуществление; implementation; цілісність; целостность; integrity