Значення правових застережень в реалізації норм права - Юхимюк, Ольга Михайлівна; Yukhymiuk, Olha M. (Національний університет «Одеська юридична академія», 2017)
Місце правових (юридичних) застережень потребує вивчення та переосмислення, напрацювання теоретичних розробок, а також їх втілення в ході реалізації норм права.
Keywords: правові застереження; реалізація права