Розвиток творчого потенціалу майбутніх учителів початкової школи у процесі фахової підготовки - Теребуха, Тамара Русланівна; Остапйовська, Ірина Ігорівна (My University, 2019)
У статті актуалізовано поняття "творчий потенціал учителя початкової школи" та проаналізовано шляхи його формування у процесі його фахової підготовки.
Keywords: творчий потенціал; формування творчого потенціалу майбутніх учителів початкових класів; фахова підготовка майбутніх учителів початкової школи