Святімо рідним словом душу - Вихованець, Іван Романович (Вежа-Друк, 2025)
Величність слова, людина і світ, рідна земля, волинське село, материнська мова як найдорожчий скарб, ніжні порухи серця, любов до природи, звеличення матері – домінанта поезій автора. Творчу зрілість поета вияскравлюють естетично вмотивовані сполучувальні спромоги слів і заголовки віршів.
Keywords: сучасна українська поезія; 821.161.2-1