Річна динаміка психомоторних функцій учнів сьомих класів - Ярощук, Ярослав; Сітовський, Андрій Миколайович; Yaroshchuk, Yaroslav (Харківська державна академія фізичної культури, 2005)
Показники сенсомоторних функцій та нейродинамічних властивостей кращі в хлопчиків, але річна, динаміка, навпаки в дівчат. Отже, підтвердились літературні дані про те, що з віком нейродинамічні властивості покращуються.
Keywords: сенсомоторні функції; нейродинамічні властивості; диференційоване навчання