Методологія наукових досліджень :програма навчальної дисципліни - Колосок, Андрій Мирославович; Kolosok, A. M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Програма навчальної дисципліни “ Методологія наукових досліджень ” для студентів спеціальності 8.18010012 – “ Управління інноваційною діяльністю” (за видами економічної діяльності). Предметом дисципліни є сутність і структура методології, особливості її застосування в гуманітарних, зокрема в економічних науках, при визначенні її парадигмальних основ, типологізації економічних систем, аналізі трансформаційних процесів на світовому та національному рівнях, при визначенні закономірностей розвитку світового господарства та міжнародних Інтеграційних процесів. Міждисциплінарні зв’язки: “Філософія”, “Педагогіка”, “Менеджмент”, “Економічна теорія ”, “Маркетинг”. Програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: 1. Теоретико - методичні засади наукових досліджень. 2. Організаційні засади наукового дослідження.
Keywords: наукові дослідження; scientific research