Депривований хронотоп як негативний чинник самореалізації особистості - Гошовський, Ярослав Олександрович (My University, 2010)
У статті йдеться про негативний вплив просторово-часових обмежень на розвиток дітей, позбавлених сімейної опіки. Розкрито психологічну специфіку депривованого хронотопу як гальмівного чинника самореалізації особистості.
Keywords: депривація; депривований хронотоп; самоактуалізація; депривований хронотоп