Геопросторова диференціація рівнів господарської освоєності регіонів України - Майстер, Андрій Анатолійович; Maister, Andrii A. (Львівський національний університет імені Івана Франка, 2013)
Розраховано інтегральний індекс рівня господарської освоєності регіонів України. Проаналізовано особливості геопросторової диференціації господарського освоєння території України. Проведено групування регіонів України за інтегральними індексами рівня господарської освоєності території.
Майстер Андрій Анатолійович - аспірант кафедри країнознавства і міжнародних відносин Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки
Keywords: територія; господарська освоєність території; інтегральний індекс; рівень освоєності території