Студійний практикум: програма вибіркової навчальної дисципліни - Голощук, Олександр Олександрович; Holoshchuk, Oleksandr O. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2015)
Програма навчальної дисципліни «Студійний практикум» для студентів за напрямом підготовки 6.020204 «Музичне мистецтво». Програма навчальної дисципліни «Студійний практикум» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалавра, напряму 6.020204 «Музичне мистецтво».
Keywords: Студійний практикум; Practicum of Studio