Правова структура бюджетної системи Європейського Союзу - Бояр, Андрій Олексійович; Boiar, Andrii O. (Дніпропетровський державний університет, 2009)
Розглядаються правові основи функціонування бюджетної системи ЄС. Виділяються чотири джерела бюджетного права ЄС: положення актів первинного законодавства, акти вторинного законодавства, угоди між інституціями Спільноти (міжінституційні угоди) та рішення Суду ЄС. Здійснюється їх детальний аналіз.
Keywords: система власних ресурсів; фінансовий регламент; Європейський Союз; бюджет; бюджетне право