Облік і оподаткування в управлінні проєктами : методичні рекомендації до практичних занять - Садовська, Ірина Борисівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Висвітлено основні положення теорії і практики обліку і оподаткування як єдиної інформаційної системи для потреб управління проєктами. Розкрито порядок організації процесу облікової роботи, альтернативних систем оподаткування та складання фінансової звітності. Методичні рекомендації до практичних занять містить вісім тем, кожна з яких має окреме тематичне і змістове наповнення та описує основні питання обліку і оподаткування управління проєктами для організацій та установ різних форм власності. Рекомендовано для здобувачів освіти доугого магістерського рівня закладів вищої оствіти, а також для бажаючих самостійно оволодівати теоретичними знаннями і практичними навичками з обліку і оподаткування управління проєктами в умовах інституціональних змін та невизначеності.
Keywords: проєкти; управління проєктами; оподаткування в управлінні проєктами; грантові проєкти; 33.021(072)