Актуальні проблеми розвитку іпотечного ринку в Україні - Кондрацька, Наталія М.; Павлов, Костянтин Володимирович; Прохорова, Д. М.; Kondratska, Nataliia M.; Pavlov, Kostiantyn V.; Prokhorova, D. M. (Спілка економістів України, 2011)
У статті досліджено сучасний стан іпотечного ринку, виділено основні проблеми його розвитку та запропоновано використання іпотечних облігацій для активізації цього сегиенту фінансового ринку.
Keywords: іпотечний ринок; іпотечні облігації; комерційні банки; спеціалізований іпотечний агент