Географія світового господарства - Мандрик, Ірина Петрівна; Лажнік, Володимир Йосипович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Методичні рекомендації до практичних занять з вибіркового освітнього компонента «Географія світового господарства» розроблено для студентів 4 курсу денної форми навчання спеціальності 014.07 «Середня освіта (Географія)» освітньої програми «Середня освіта. Географія. Економіка» освітнього ступеня «бакалавр». До кожної практичної роботи подані запитання для перевірки рівня засвоєння знань, методичні вказівки для до виконання практичних завдань та перелік рекомендованої літератури.
Keywords: світове господарство; географія; світовий ринок; міжнародний поділ праці; 911.3:339.9(075.8)