Системне програмування та операційні системи : програма нормативної навчальної дисципліни - Булатецький, Віталій Вікторович; Bulatetskyi, Vitalii V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Метою викладання навчальної дисципліни “Системне програмування та операційні системи” є формування у слухачів знань, вмінь та навичок з аналізу, проектування та розробки базових інструментів операційних систем, принципів їх функціонування.
Програма навчальної дисципліни “Системне програмування та операційні системи” для студентів галузі знань 01 Oсвіта, спеціальності 014 Середня освіта, за освітньою програмою Інформатика та студентів галузі знань 12 Інформаційні технології, спеціальності 122 Комп’ютерні науки та інформаційні технології, за освітньою програмою Комп’ютерні науки та інформаційні технології та студентів галузі знань 11 Математика та статистика, напряму 113 Прикладна математика, за освітньою програмою Прикладна математика.
Keywords: Операційна система; Operating System; Пакетні файли; Batch files; Файли реєстру; Registry files; Сценарії; Scripts