Внутрішня симетрія та асиметрія залежностей в організованості природних територіальних систем - Петлін, Валерій Миколайович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
У монографії розглянуто внутрішню структуру залежностей організованості природних територіальних систем. Показано їх взаємоврівноважувальну симетрійно-асиметрійну сутність, що забезпечує їх стабільність і взаємодоповнюваність. Для науковців-природознавців, студентів та аспірантів.
Keywords: 911.2:577.4:50(075.8)